Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Gönen'e yeni yapılan Devlet Hastanesi 2013te hizmette

Gönen

Gönende yapımı devam eden Devlet Yeni Hastane inşaatını Gönen Belediye Başkanı beraberinde AK Parti heyeti ile birlikte incelemede bulundu.

Gönen`de yapımı devam eden Devlet Yeni Hastane inşaatını Gönen Belediye Başkanı beraberinde AK Parti heyeti ile birlikte incelemede bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan Çayır ile birlikte 2013 yaz döneminde hizmete açılacak olan Gönen Yeni Devlet Hastanesi inşaatının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
Akıllı Hastane Projesinin Türkiye`de ilkinin Gönen`de uygulandığını bildiren Bıyık, "devlet yeni hastanemizde, her türlü ameliyat yapılabilecektir" dedi.
Hastane tam donanımlı olacak
25.000 M2 alan üzerine kurulan Gönen Devlet Hastanesi  inşaatı hakkında bilgi veren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Avrupa standartlarında yapılan hastanenin, sağlık hizmetine girmesiyle birlikte Gönen`de sağlık alanında da önemli atılımların olacağını ifade etti.
Yakar, "hastanenin dış cephesi yapılıyor. Odalara yataklar yerleştirildi. Hasta odalarındaki eksikler giderilmeye başlandı" dedi.
Yaklaşık 15 milyon TL`ye mal olması beklenen yeni devlet hastanesinde, organ nakli yapılacak nitelikte ameliyathanenin bulunacağını da aktaran Yakar, "Gönen`e, Türkiye`de ilki uygulanan Akıllı Hastane projesi uygulanıyor. Üçü küçük ikisi büyük olmak üzere beş ameliyathane olacak, hastanın rahatlığı ve sıkıntısız tedavi süreci geçirmesi için her türlü konfor düşünülmüş. Gönen, Avrupa standartlarında tam donanımlı hastaneye kavuşacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli